top of page

Fra idé til handling

Velkommen til vores portefølje, hvor du kan finde inspiration og få et indblik i de mange projekter, som SG Tegnestue har leveret gennem tiden. Vi er stolte af vores arbejde, og vi ønsker at give vores bygherrer og kunder mulighed for at danne sig en forventning om det høje niveau af kvalitet og design, som vores tegnestue leverer.

 

Her på siden kan du se udvalgte projekter, som vi har præsenteret med detaljerede beskrivelser og billeder, så du kan opleve vores arbejde i fuld omfang.

Citat ikon

"Vidste du, at bebyggelsesprocenten angiver, hvor stor en del af grunden der må bebygges, hvilket betyder, at den kan begrænse, hvor stor en tilbygning du kan udføre på din ejendom?"

- SG Tegnestue

Tidligere byggetilladelser

Projekt 72

Bygherre er en familie på fem personer, som har ønsket både at energioptimere og udvide eksisterende ejendom.

 

Projektet har været en større renoveringssag hvilken indeholdte:

  • Omrokkering af vægge

  • Udskiftning af tag m. ovenlysvindue

  • Nye vinduer og døre

  • Udvidelse af eksisterende ejendom

Projekt 93

Projektet omhandler en tilbygning på knap 27 kvadratmeter, hvor fokus er på at udvide opholdsstuen med mere naturligt lys. Efter tæt samarbejde med bygherren har vi implementeret en smuk og funktionel løsning med et ovenlysvindue samt et stort New Yorker glasparti ved gavlen. Vi mener, at dette har skabt en unik og æstetisk tilføjelse til bygningen.

 

Yderligere ønskede bygherren at tilføje et ekstra badeværelse, som stadig kunne opretholde privatlivets fred, men samtidig sikre naturligt lysindfald. Dette blev løst ved at tilføje endnu et ovenlysvindue, hvilket imødekommer bygherrens ønsker og samtidig skaber en harmonisk sammenhæng med resten af bygningen.

Citat ikon

"Vidste du, at visse tilbygniner typisk ikke indgår i beregningen af bebyggelsesprocenten? Det gælder for eksempel: garager, carporte, udhuse, drivhuse, skure, hønsehuse, åbne overdækninger, herunder åbne overdækkede terrasser og lignende bygninger. Disse tilbygninger er undtaget fra bebyggelsesprocenten, såfremt de ikke overstiger 50 kvm i samlet areal."

 

- SG Tegnestue

Har du brug for hjælp?

bottom of page